Skip to content Skip to footer

Contactează-ne!

Alege formularul potrivit de mai jos, completează-l și trimite-l pentru a ne contacta!

Regulamentul de înscriere a designerilor în cadrul City Fashion Week:

Termenii și condițiile reglementează modul în care aveți dreptul să accesați și să utilizați serviciile asociate procesului de înscriere a designerilor, precum și procedurile dupa acceptarea colecțiilor ce vor fi prezentate în cadrul City Fashion Week.

Pentru a utiliza această procedură o vom numi “Înscriere” și dacă doriți să o accesați trebuie să citiți și să acceptați toți termenii și toate condițiile descrise în prezentul document, inclusiv politica privind datele personale. Acest formular reprezinta prima parte a contractului ce urmeaza a fi semnat dupa activitatea de inscriere.

La Înscriere are dreptul să participe orice persoana fizică sau juridică din România, sau din orice altă țară. Participarea la aceasta înscriere are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

În cadrul înscrierii online, Organizatorul poate avea nevoie să comunice cu dvs. prin email sau telefon . Sunteți de acord să primiți mesaje email, legate de participarea la City Fashion Week !

Acreditarea oferă jurnalistului un ecuson și acces la fiecare show, pe durata prezenței acestuia în cadrul City Fashion Week. În cazul show-urilor speciale jurnaliștii vor fi repartizați pe rândurile frontale, în limita locurilor disponibile.

Odată obținută acreditarea, jurnalistul se obligă: să publice zilnic materiale pe paginile de socializare ale publicației pe care o reprezintă, cu privire la evenimentele* din cadrul CFW, folosind urmatoarele hashtag-uri: #cityfashionweek #clujfashionweek

La finalul festivalului, să adauge un scurt rezumat, cu o opinie generală și subiectivă, despre tot ceea ce înseamnă CFW să păstreze legatura cu Organizatorul festivalului și să răspundă solicitarilor și sugestiilor acestuia să respecte cu strictețe programul festivalului și să se prezinte cu punctualitate la evenimente.